Vuurkorf met vuurverlichting

Vuurkorf met vuurverlichting huren ??

 

Deze mooie sfeervolle vuurkorf met vuurverlichting heeft een hoge kwaliteit vlamverlichting met 10 lampjes en een riant snoer van 4 meter en is geschikt voor buiten en binnen. Als je net als vele andere mensen de eindeloze toepassingen van vlamverlichting eenmaal hebt ontdekt, geniet je voordat je het weet het hele jaar door van die gezellige vlamverlichting buiten of binnen.

Je kunt deze nep vlam verlichting met een gerust hart buiten gebruiken als vlamverlichting voor in een vuurkorf of open haard bijvoorbeeld. In een vuurkorf met enkele houtblokken drapeer je de vlamverlichting op een speelse manier tussen de blokken. Dit geeft een knisperend warm effect wanneer de lampjes voor vuurkorf flakkerend oplichten tussen het hout.

Deze vuurkorf wordt geleverd inclusief houtblokken en vlamverlichting (220V), hierdoor lijkt het alsof de vuurkorf echte brand en is deze toch veilig om binnen of buiten te plaatsen. Een echte sfeermaker voor uw winter-evenement. Past goed bij een Kerstmarkt, Apres Ski Feest, Bierfest of andere gelenheid. Zo kunt u uw kerstdorp mooi aankleden met deze mooie vuurkorven met vuurverlichting

 

Huurprijs € 15,00 per dag

Op voorraad: 6 stuks

 

Wilt u dit artikel voor meerdere dagen huren, dan is de prijs op aanvraag.

Al onze prijzen zijn excl. Btw.

Extra informatie:

  • Gewicht                    6,5 kg
  • Diameter                  55 cm
  • Hoogte                      60 cm
  • Stroomverbruik      220 watt

Heeft u interesse?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan of bel ons: 06 504 686 49.
Al onze prijzen zijn excl. BTW.

Vraag een offerte aan