Funpakket No: 1

Fun pakket No: 1,

Bij dit Fun pakket No:1 is de popcorn of suikerspin en springplezier gegarandeerd!!. Terwijl kinderen vrolijk op het springkussen (bouncer 3×4) kunnen springen kunt u in de tussentijd de popcorn bakken of de suikerspinnen maken. Wilt u liever dat wij de popcorn of suikerspinnen voor u maken, dan is dit uiteraard bij ons mogelijk.

Tegen enige meerprijs kunt u ook voor een andere springkussen kiezen, en meer porties popcorn of suikerspinnen bijbestellen.

Prijs informatie:

1 dag:

Popcornmachine + nostalgische popcornkar, incl. 50 porties

Springkussen Bouncer 3×4 meter.

€ 160,00

of

1 dag:

Suikerspinmachine + kraam, incl. 50 porties

Springkussen Bouncer 3×4 meter.

€ 147,50

Extra informatie:

  • goede mondelinge uitleg bediening machine + schriftelijk
  • Stroom voorziening nodig voor springkussen en machine
  • Optie: personeelskosten per uur € 35,00
  • Reiskosten: € 0,75 per km

Al onze prijzen zijn excl. btw

TIPS !!!!!!!!
* Zorg ervoor dat de popcorn- of de suikerspinmachine op een aparte stroom groep zit, wanneer de machine geen voldoende stroom krijgt zal de popcornpan of de suikerspinmachine niet voldoende warm worden waardoor je geen popcorn kunt bakken of suikerspinnen kunt draaien.

* Zorg ervoor dat je tijdens het popcorn bakken niet onder of langs een rookmelder staat. Door de overheerlijke   popcorngeur bestaat de kans dat de rookmelder wordt geactiveerd. Om dit te voorkomen kun je bijvoorbeeld die     rookmelder tijdelijk uitschakelen.

*Bij slecht weer dient u de machines onder een afdak of tent te zetten. Dit om te voorkomen dat de persoon onder stroom komt te staan.

Heeft u interesse?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan of bel ons: 06 504 686 49.
Al onze prijzen zijn excl. BTW.

Vraag een offerte aan