Bellytray

Bellytray huren !!!

Bellytray is een mobiel presentatiesysteem voor catering, sampling en promotie. Een multifunctionele, efficiënte, hygiënische en ergonomische buikbak die in combinatie met verwisselbare trays van ieder product een eyecatcher maakt.

Verwisselbare trays

In de Bellytray past een verwisselbare tray. De maatvoering is gastronorm waardoor integratie met bestaande cateringsystemen mogelijk is. Er zijn verschillende soorten trays waaronder een tray voor amuseglaasjes en frietzakken of een snijplank voor een lopende kaasplank. Daarnaast is het mogelijk accessoires te bevestigen aan de heupband. Uw medewerkers hebben letterlijk ‘de handen vrij’ om de volle aandacht aan de kwaliteit van product en service te geven.

Voor catering

Bellytray biedt de oplossing voor de cateraar om in te spelen op versbeleving, live-cooking en mobiele presentatie. Ook geeft het u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze uw producten op een professionele wijze te presenteren.

Voor de Bioscoop

Wilt u uw gasten tijdens de film en of presentatie voorzien van een bakje popcorn, dan is de Bellytray hiervoor uitermate geschikt.

Bellytray buikbak wordt standaard geleverd inclusief:

  • Bellytray buikbak
  • Schouder- en heupband.

Huurprijs € 15,00 per dag.

Al onze prijzen zijn excl. btw

Heeft u interesse?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan of bel ons: 06 504 686 49.
Al onze prijzen zijn excl. BTW.

Vraag een offerte aan